Photo Reiki.JPG

Opleiding Reiki Usui Niveau 3 

De meesteropleiding is de logische volgende stap voor hen die de eerste twee graden hebben geïntegreerd en gedreven worden door de roep en het verlangen om hun transformatieproces en spirituele pad voort te zetten. Het is een innerlijke openbaring en helpt je tot een diepere innerlijke verbinding.

 

Je zult diep van binnen een belangrijke vibrationele verandering kunnen voelen. De 3e graad van Reiki zal je een evenwicht brengen tussen energie, leven in bewustzijn en kunnen loslaten.

 

Door Reiki Master te worden bevestig je jezelf als beoefenaar, deze graad zal je meer vertrouwen, kracht en welzijn geven om je pad te vervolgen, wat dit ook moge zijn.

Agenda: Alleen op aanvraag tijdens de week of in het weekend

 

Prijs : 300 Eur voor de twee dagen inclusief de opleiding, inwijding, uw syllabus en uw getuigschrift

Plaats : Privépraktijk - Reiki for you : Henri Quetstroeyelaan 32 te 1500 Halle

Opleiding Reiki Usui Niveau 4

Na deze prachtige verkenning van de eerste 3 graden van integratie, heb je de wens en het verlangen om de waarden & de leer van Reiki te kunnen overdragen.

 

Reiki Master leraar worden is een eer en vereist een aanzienlijke hoeveelheid zelfkennis bij het toepassen van deze transmissie.

 

Het is het hoogtepunt van een reis die we samen zullen maken, zodat jij op jouw beurt les kunt geven.

 

In mijn privé praktijk, een rustgevend en sereen universum... zal ik je een Reiki Master leraar maken met respect voor de traditie.

Agenda: Alleen op aanvraag tijdens de week of in het weekend

 

Prijs : 350 Eur voor de twee dagen inclusief de opleiding, inwijding, uw syllabus en uw getuigschrift

Plaats : Privépraktijk - Reiki for you : Henri Quetstroeyelaan 32 te 1500 Halle