MIJN SPECIALITEITEN

STRESS

Stress is een maatschappelijke problematiek, een plaag van onze moderne wereld. Reiki is een metgezel in deze periode van stress (stress op het werk, psychologische stress, mentale stress). 

BURN-OUT & DEPRESSIE

Fysieke uitputting, mentale uitputting, gebrek aan energie... totale vermoeidheid. Je moet reageren en nagaan wat je kunt gebruiken om je batterijen op te laden. Eén ding tegelijk, maar het is essentieel om je energie opnieuw te laten circuleren door middel van een Reiki-sessie.   

ANGST

Sporadische angst is normaal, maar er zijn vele vormen van angst ... er is overmatige & aanhoudende angst die ondraaglijk is om mee te leven en bederft uw levenskwaliteit. Een zachte aanpak wordt geadviseerd in geval van angst.  

VERBETERDE SLAAPKWALITEIT

Reiki helpt je te ontspannen en stimuleert het lichaam om weer in balans te komen, zodat je in je eigen tempo kunt relaxen. Samen kunnen we je gewoontes veranderen en je helpen om eenvoudige meditatiemethoden te ontdekken.  

MIGRAINE

Er zijn veel triggers voor migraine : hormonen, voedsel, psychologische factoren, veranderingen in je levensritme, veranderingen in je slaap of omgeving. Er zijn genetische factoren in het spel die de persoon voorbestemd maken voor deze aanvallen. Reiki stimuleert de circulatie van energieën, helpt bij het losmaken van opgehoopte spanningen en helpt bij het oplossen van knopen en blokkades. 

VERMOEIDHEID & GEBREK AAN MOTIVATIE

Gebrek aan motivatie moet eerst worden opgespoord en behandeld. Vermoeidheid is een symptoom van gebrek aan motivatie. Een persoonlijk gesprek in mijn praktijk kan uw vermoeidheidstoestand bepalen en samen kunnen we de beste strategie bespreken om uw energie en motivatie terug te winnen.

  

CHRONISCHE PIJNBESTRIJDING EN REACTIVEREN VAN FYSIEKE VAARDIGHEDEN

Vermindering van uw chronische pijn dankzij de begeleiding die ik u bied. De tijd en vooral het luisteren in mijn praktijk is zeer belangrijk om u te begeleiden in een proces van acceptatie en vermindering van uw pijn.

Met Reiki kunt u de pijn die u voelt aanzienlijk verminderen. 

naturopathie.jpg