Wat is welzijnsbegeleiding?

 

Het leven is voor sommigen van ons soms erg moeilijk te beheren. Stress, werk, gezinsleven, verdriet en vele andere dingen kunnen gebeuren... in één woord, de dingen van het leven.
 
Soms worden we overweldigd door onze emoties en verliezen we ons evenwicht, ons kostbare evenwicht en het is ons hele wezen dat het op verschillende manieren voelt ... verdriet, angsten, angsten, slaapstoornissen, concentratieproblemen, fysieke pijn ... in één woord kunnen we ons leven niet meer op een normale en autonome manier leven, we hebben onze houvast verloren.

Het doel van onze gesprekken is om uw probleem of een reeks problemen (alle problemen kunnen worden aangepakt) aan te pakken, waarop we, in uw eigen tempo, als een duo kunnen werken en u diepgaand kunnen helpen om weer op de rails te komen en uw innerlijke rust te vinden.

Een kostbare externe blik die u in staat stelt om een beter welzijn te vinden in uw dagelijks leven.

Een nieuwe en persoonlijke benadering om zo dicht mogelijk bij u te zijn gedurende deze reis die we samen zullen maken, ik ben 7 dagen per week beschikbaar voor mijn patiënten om u te helpen uw moeilijkheden te overwinnen.

Je wilt leren om los te laten, om te weten hoe je nee moet zeggen, je wilt graag innerlijke rust vinden, je wilt jezelf beschermen tegen negatieve elementen in je omgeving (familie of beroepsmatig?).


Maak uw afspraak om deze reis te beginnen en uw moeilijkheden te overwinnen! Ontdek met mij je energie en de controle over je emoties. 

Reiki 3.JPG